Bloemen horen bij bijzondere momenten

Deze momenten starten al bij Bloemen van Brigitte. Onze speerpunten zijn kwaliteit en persoonlijk advies. Daarbij leggen we de lat hoog. We werken met de beste bloemen van het seizoen en zijn continu op zoek naar de mooiste accessoires. Hierbij volgen we niet blind de trends, maar kiezen voor een eigen stijl. In onze winkel nemen we de tijd voor je en proberen we je steeds weer te verrassen, of je nu een bruidsboeket zoekt of een mooie roos voor die speciale afspraak.

Afscheidsbloemwerk

Afscheid nemen van een dierbare is altijd moeilijk. Om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken, adviseren wij u graag bij het samenstellen van uw bloemkeuze. Dit kan bij u thuis of bij ons in de winkel.

Bruidsboeketten

Bij een huwelijk mogen bloemen natuurlijk niet ontbreken. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw bruidsboeket, corsages etc. Alles wordt uiteraard geheel volgens uw persoonlijke wensen samengesteld. U kunt hierbij denken aan passende kleuren in combinatie met de kleding en uw voorkeur voor het soort bloemen.

Arrangementen

Of u nu een receptie, jubileum of andere feestelijke bijeenkomst wilt organiseren, bij ons vindt u altijd het juiste arrangement. In overleg adviseren wij u over het juiste arrangement voor de gelegenheid. Hierdoor bent u verzekerd van de perfecte aankleding van uw receptie of feest.